View Single Post
Old 06-24-07, 11:52 AM   #1
hatori
Registered User
 
hatori's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Paris
Posts: 1
Default 96xx series: "display devices is not supported" for TV

Hi,

I previously use the 8776 driver and all works fine. But since I change for the 96xx (both 9631 and 9639) legacy driver (my card is an gForce4 TI 4200) I can't no more get the TV output. I use the TV output in COMPOSITE in a twinview configuration with a true DFP (DVI cable). The log of Xorg ends always the same :
Code:
(II) NVIDIA(0): Setting mode "800x600,800x600"
(EE) NVIDIA(0): The requested configuration of display devices is not
(EE) NVIDIA(0):     supported in the hardware.
I'm sure that the TV is recognize :

Code:
(--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce4 Ti 4200 at PCI:1:0:0:
(--) NVIDIA(0):     Philips 7104 TV Encoder (TV-0)
(--) NVIDIA(0):     DFP-0
(--) NVIDIA(0): Philips 7104 TV Encoder (TV-0): 165.0 MHz maximum pixel clock
(--) NVIDIA(0): TV encoder: Philips 7104
(II) NVIDIA(0): Assigned Display Devices: DFP-0, TV-0
(II) NVIDIA(0): Validated modes:
(II) NVIDIA(0):     "800x600,800x600"
(II) NVIDIA(0): Virtual screen size determined to be 800 x 600
I'm now out of idea and I can't find what is the problem. I join my xorg.twinview.conf and the Xorg.log. I put the nvidia-bug-report.log too but I'm not sure it's relevant because the script was not executed during the twinviewed X session (the server abort every time).

thank's a lot for all your works,

hatori.
Attached Files
File Type: log Xorg.20.log (18.6 KB, 92 views)
File Type: log nvidia-bug-report.log (116.7 KB, 89 views)
File Type: txt xorg.twinview.conf.txt (4.1 KB, 81 views)
__________________
"I will not be pushed, filed, stamped, indexed, briefed, de-briefed or numbered. My life is my own." The prisoner
hatori is offline   Reply With Quote