View Single Post
Old 08-05-07, 05:03 PM   #3
Snipersnest
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 26
Default Re: Installing with SLI on

Thanks for the reply... can anybody tell me how to test SLI in Linux? I'm rather discouraged because I just tried CS:Source and got a whooping 1.52fps ... yes 1.52 fps.

I'm thinking SLI Geforce 6800 GTs should do a lot better than 1.52 fps. It could just be my Xconf file.. Anyone know? It looks fine to me but I've never done SLI till now.

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "GeForce 6800 GT"
BusID "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Device "nVidia Corporation NV40 [GeForce 6800 Series GPU]"
Monitor "Generic Monitor"
DefaultDepth 24
Option "SLI" "Auto"
SubSection "Display"
Depth 1
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 4
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 8
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 15
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Option "TwinView" "0"
Option "metamodes" "1440x900 +0+0; 800x600 +0+0; 640x480 +0+0"
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "nvidia-auto-select"
EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
Option "Composite" "Enable"
EndSection
Snipersnest is offline   Reply With Quote