View Single Post
Old 08-08-07, 10:23 AM   #7
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Having some issues...

Quote:
Originally Posted by mullet
The only luck I have had is running my ram 1:1 it seems very stable at that. I tried other dividers and the errors in orthos mounted up big time. Why not run 450x8 1:1 4-4-4-12 with the ram at 1.9v or 2.0v. I know the ram would only be at 900 but it would probably more stable.
I'll have to do some more testing but I may end up going that route. With these chips, 1:1 is actually 2:1 (or 2.00 in my bios). Thats how I had it before and it didn't seem like a problem until this morning. Very strange.

I wish I could actually set my memory timings though. All I have are standard\turbo\extreme in my bios and none seem to effect the memory readings in programs like Sandra and CPUZ.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote