View Single Post
Old 10-23-07, 05:29 PM   #3
starcannon
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Default Re: nForce 610M & Nvidia Geforce Go 8400M G Linux Drivers

I installed Ubuntu using the alternate install CD successfully with this card.
Heres how I did it:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=565988
Also some great info how others are doing it here: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=512059

Quote:
Originally Posted by mhelleberg
Hi i seem to have the same problem

I have a Acer 5520g. AMD Turion 64 x2 TL-56 with the nforce 610m chips set and a geforce 8400m. Almost the same computer as you.

I am trying to install ubuntu but without success. I have tried all the 7.10 editions and the 6.04 LTS editions with the same result. The live cds are working just fine but as soon as i install it on the hdd it stalls doing boot up.

just after boot i get the following error: PCI: Failed to allocate mem resource #6:20000@90000000 for 0000:02:00.0

Then the system keeps booting but freezes on the Ubuntu load screen.
I have tried to look around different forums for a solution but so far nothing has worked.

Have you solved your problem or does it look remotely like mine?
I need help, i will post my bug reports as soon as I have worked out how.
Here is a few links that seems related to this problem:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s....15/+bug/55416

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=58498

http://www.ussg.iu.edu/hypermail/lin...07.2/0552.html

I hope someone out there has an idea on a workaround.
starcannon is offline   Reply With Quote