View Single Post
Old 06-15-03, 02:10 PM   #3
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: A7N8X and latest audio drivers 1.0-0261

Quote:
Originally posted by dom521
It seems like I'm getting the same problems with the latest drivers as I have gotten with the previous. I run KDE and GNOME, and when trying to play a song with xmms - I do it sucessfully at first. But, once I try playing ET (Enemy Territory), the audio drivers seems to be in use right after. Strangest part would be seeing no sight of it being used in the processes (ps ax). It does not happen only with XMMS though, XMMS seems to dedicate the drivers to itself as well, sound plays in it just fine, but no other application seems to give any sound (even when XMMS is closed). I'm just wondering if anyone else has issues similar to these. It gets annoying when the only solution is rebooting the machine, how many times a day can a person reboot their machine?
What is KDE, GNOME and XMMS?
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote