View Single Post
Old 11-25-07, 01:08 AM   #1
aaronw
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default 169.04 breaks SecondLife

When running SecondLife with the graphics set to Ultra, the client crashes.

I am running the experimental version of Second Life SecondLife_i686_1_18_5_74061_WINDLIGHT

This worked with the 100.14.19_2.6.22.5_30-1.1 rpm drivers for SuSE 10.3, but were slow and the graphics had a lot of black rectangular artifacts.

Here's the output on SecondLife:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Loading Shaders:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2007-11-25T06:44:58Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: lighting/sumLightsV.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: windlight/gammaF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: lighting/lightV.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: lighting/lightF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: environment/waterFogF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: windlight/atmosphericsV.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: windlight/atmosphericsF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: environment/groundV.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: environment/groundF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: dumpObjectLog:
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: environment/terrainV.glsl
2007-11-25T06:44:59Z INFO: loadShaderFile: Loading shader file: environment/terrainF.glsl
2007-11-25T06:44:59Z WARNING: signal_handlers: *** Caught signal 11
2007-11-25T06:44:59Z INFO: remove_marker_file()
2007-11-25T06:44:59Z INFO: do_elfio_glibc_backtrace: Opening stack trace file /home/aaronw/.secondlife/logs/stack_trace.log
2007-11-25T06:45:00Z INFO: do_elfio_glibc_backtrace: Finished generating stack trace.
2007-11-25T06:45:00Z WARNING: LLTransferManager::~LLTransferManager - Should have been cleaned up by message system shutdown process
*** Unclean shutdown. ***

Here's the secondlife stack trace, if the address in libGLcore.so is of use:

0: ELF(do_elfio_glibc_backtrace()+0x107) [0x9710787]
1: ELF(viewer_crash_callback()+0x261) [0x971c2d1]
2: ELF(signal_handlers(int)+0x112) [0x9719c22]
3: [0xffffe500]
4: /usr/lib/libGLcore.so.1 [0xf5cfb850]

I will try the regular released alpha version of SecondLife and see if that works better. If not, I will try the latest released nVidia driver.
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.log.zip (33.7 KB, 91 views)
aaronw is offline   Reply With Quote