View Single Post
Old 07-29-02, 12:49 PM   #12
potash
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thunderbird, please come in.....

Today I upgraded one of my old box to RH 7.3 using the same CD and straight away snap in these two rpms:

NVIDIA_kernel-1.0-2960.rh73up.i686.rpm
NVIDIA_GLX-1.0-2960.i386.rpm

Things just work!

Please see the attached XFree86.0.log file.

I still get this warning (which now seems harmless) and no error:

(WW) NVIDIA(0): Failed to verify AGP usage

The missing part now come out:

(II) NVIDIA(0): Using XFree86 Acceleration Architecture (XAA)
Screen to screen bit blits
Solid filled rectangles
Solid filled trapezoids
8x8 mono pattern filled rectangles
8x8 mono pattern filled trapezoids
Indirect CPU to Screen color expansion
Solid Lines
Scanline Image Writes
Offscreen Pixmaps
Driver provided FillSolidRects replacement
Driver provided FillSolidSpans replacement
Driver provided FillMono8x8PatternRects replacement
Driver provided WritePixmap replacement
Driver provided ReadPixmap replacement
Setting up tile and stipple cache:
20 128x128 slots
5 256x256 slots
(==) NVIDIA(0): Backing store disabled
(==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
(**) Option "dpms"
(**) NVIDIA(0): DPMS enabled
(II) Loading extension NV-GLX
(II) Loading extension NV-CONTROL
(II) Initializing built-in extension MIT-SHM
(II) Initializing built-in extension XInputExtension
(II) Initializing built-in extension XTEST
(II) Initializing built-in extension XKEYBOARD
(II) Initializing built-in extension LBX
(II) Initializing built-in extension XC-APPGROUP
(II) Initializing built-in extension SECURITY
(II) Initializing built-in extension XINERAMA
(II) Initializing built-in extension XFree86-Bigfont
(II) Initializing built-in extension RENDER
(II) [GLX]: Calling GlxExtensionInit
(**) Option "Protocol" "Microsoft"
(**) Mouse0: Protocol: "Microsoft"
(**) Option "CorePointer"
(**) Mouse0: Core Pointer
(**) Option "Device" "/dev/ttyS0"
(**) Option "BaudRate" "1200"
(**) Option "StopBits" "1"
(**) Option "DataBits" "7"
(**) Option "Parity" "None"
(**) Option "Vmin" "1"
(**) Option "Vtime" "0"
(**) Option "FlowControl" "None"
(**) Option "Emulate3Buttons" "no"
(**) Option "ZAxisMapping" "4 5"
(**) Mouse0: ZAxisMapping: buttons 4 and 5
(**) Mouse0: Buttons: 5
(**) Mouse0: BaudRate: 1200
(II) Keyboard "Keyboard0" handled by legacy driver
(II) XINPUT: Adding extended input device "Mouse0" (type: MOUSE)
(**) Option "BaudRate" "1200"
SetKbdSettings - type: 2 rate: 30 delay: 500 snumlk: 0
SetKbdSettings - Succeeded
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5
GetModeLine - scrn: 0 clock: 157500
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1344 hend: 1504 httl: 1728
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1072 flags: 5

So what else do you think I should try?
  Reply With Quote