View Single Post
Old 12-25-07, 08:50 AM   #29
TheBigOne
Taking over the universe
 
TheBigOne's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 283
Default Re: SOAD's internet prob ;)

Quote:
Originally Posted by evilghost
For the 1000th time.

1) The VPI/VCI settings have nothing to do with your issue.
2) Your downstream rate is trained at 1/2 Mbit, you're downstream rate is 576K with a 128K upstream. This is slow
3) Your SNR value is tragic, you have a noisy line, which may explain why you're training to the DSLAM/RT at such low speeds (DSLAM rate adapt)
4) Your line attenuation is pretty high, you must be far away from the DSLAM/RT. It's high, but not as big of an issue as your SNR.

You're wasting your time with any other investigations
This guy just said it for me, you line is very noisy. ethier the line you have your modem connected to is bad or you are very far away from the central station. you better off just getting new service.
__________________
Quote:
Originally Posted by Mr Bigman
I battle this universe for 6.5 billion people, i don't need to babysit.
Main System
Asus P6T, Intel I7 965 extreme 3.2 ghz
12gb CORSAIR DDR3 1600
2X 256gb Samsung SSD Raid 0, 1x 1.5tb seagate
2x XFX 4890 Crossfire
Visiontek 650 TvTuner, Sound X-Fi Titanium Fata1ity
LG GBW-H20L Blu-ray, Samsung SH-S203N DVD-RW
OCZ ProXStream 1000w, Case Coolermaster HAF 932
swifttech 655 pump, Apogee GTZ Ci7, MCR220-QP,
ek-fc4890 x2 video waterblocks Antec vers elite disply
Sunbeam 4ch 20w fan controller

Mediacenter
MSI K9A2 Platinum, AMD 9950 X4 Phenom
8gb dominator 1066MHZ
2x500gb Western digital raid 0, 2x1tb Western digtal
1x EVGA 250 videocard
hauppuage 1600 TV Tuner, Creative X-FI
LG GBW-H20L Blu-ray, Silverstone 650w PSU
Netgear wifi a/b/g/n card
TheBigOne is offline   Reply With Quote