View Single Post
Old 01-26-08, 07:14 PM   #1
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

I don't believe this! I'm still getting green pixels on the screen that are definitely artifacts, even after I RMA'd it. I'm going to have to RMA it again!

What is wrong with this generation of consoles? Everyone one of them is ****ed up. They each have severe defects that weren't identified in its developement, and now its pissing off consumers. I even talked to the tech support woman at nintendo about how I got another defective unit, and she said "it's like you won the lottery or something... I don't know how this could have happened."... great, where's my ****ing $5 million paycheck?

God... if they don't fix it this time, I'm going to absolutely lose it.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote