View Single Post
Old 01-27-08, 11:40 PM   #19
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: I got my Wii back... IT'S STILL NOT FIXED!!!

Quote:
Originally Posted by Butter Bandit
My neighbor's Wii has artifacts, but they are practically invisible on an SDTV.
Mine are hardly noticeable on the standard composite cable. You have to look really hard to notice the flickering pixels. They are still there, but it can sometimes be chalked up to texture colissions like what was on the N64. However, we've moved into an era of HD, and corruption that was sometimes present on the N64 is no longer acceptable for this day and age.

Nintendo needs to fix this. If my next Wii comes back with the same artifacts as before, I will call tech support and tell them to report back once they've fixed this. Then I'm reporting this issue to every news network that I can.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote