View Single Post
Old 07-29-02, 05:07 PM   #1
nick
Guest
 
Posts: n/a
Default NVIDIA_kernel-1.0-2960.rh73bigmem.i686.rpm

I can't get this to install:

rpm -ivh NVIDIA_k^Gernel-1.0-2960.rh73bigmem.i686.rpm
Preparing... ########################################### [100%]
1:NVIDIA_kernel ########################################### [100%]
depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver
/lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver: unresolved symbol __ioremap_R9eac042a

<--snip -->

/lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver: unresolved symbol strncpy_from_user_R24428be5
/lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver:
Hint: You are trying to load a module without a GPL compatible license
and it has unresolved symbols. The module may be trying to access
GPLONLY symbols but the problem is more likely to be a coding or
user error. Contact the module supplier for assistance, only they
can help you.

/lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver: insmod /lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver failed
/lib/modules/2.4.18-3bigmem/kernel/drivers/video/NVdriver: insmod NVdriver failed

NVdriver installed successfully


I get something similar if I try to make install from the source tarball (with the bigmem kernel booted).

When the normal (..up) kernel is booted, NVIDIA_kernel-1.0-2960.rh73up.i686.rpm installs fine, as does the GLX rpm, and the framebuffer (geforce4 mx420) works fine with XF86 4.2.0-8

The PC is a dell 4500, with RH7.3 freshly installed.

Any suggestions (other than avoid the bigmem kernel)?

Thanks for any help
  Reply With Quote