View Single Post
Old 05-27-08, 09:04 AM   #314
darkrider01
A little rough at first
 
darkrider01's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: The DEEP South - North Carolina
Posts: 483
Red face Re: Age of Conan Feedback thread

Quote:
Originally Posted by hell_of_doom227
This game requires fast GPU. I'm getting from 36FPS - 80FPS, DX10.0, everything maxed AA 2x AF 8x. I'm really happy with the performance. Played yesterday for 6-7 hours.
Actually, you're playing in DX9. The game is not actually running under DX10 right now, even though you have that option selected. DX10 is SM4.0, and I know that SM3.0 is the highest selectable shader option. I'm looking forward to seeing the SM4.0 when it gets released though, as I'm sure it's gonna be insane.
__________________
School Bus - Intel i7 4770K * ASRock Z87 Extreme6/AC * EVGA GTX 590 * Kingston HyperX Beast 16GB 2400MHz DDR3* Alienware TactX Keyboard * RAZER Mamba * Pioneer DVR-212D * Samsung 840 Series 250GB SSD * 10+TB Other Storage * Ultra X3 1000W PSU * Dell U2913WM * Beats by Dr. Dre headphones * Klipsch Promedia 2.1 * Cooler Master HAF XB * Cooler Master Hyper N520 * Windows 7 Ultimate
Mass Transit - Xeon E3-1275 V2 * G.Skill Ripjaws DDR3 1600 * EVGA GTX660 * Kingston HyperX 3K 120GB SSD * Seagate Momentus XT 750GB * Dell 2001FP * Viewsonic VX2250 * Creative X-Fi Surround 5.1 * Windows 7 Ultimate
RV - Alienware M18x * i7 2670QM * Dual 560 GTX * 1.25TB Storage * Windows 7 Ultimate
Van by the River - Panasonic PT-AX200U * Homebrew 9' x 5' screen * Pioneer VSX-1121-K * Bose Acoustimass 6 * Velodyne VX10 Subwoofer * PS3/Xbox/Xbox360/Wii/WiiU/DirecTV HR22
Packin HEAT
darkrider01 is offline   Reply With Quote