View Single Post
Old 06-20-08, 12:01 PM   #22
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: GeForce GTX 280 owners: What are your core temps under load?

Quote:
Originally Posted by Shocky View Post
Strange today the load temp is only 83C in crysis and i've changed nothing, so any ideas what causing jumps too 105C? I don't see how it's the cooler as you can hear it working, it's damn loud when it hits 105C
It's probably a bug with the sensor. But... can it be fixed? Will all cards suffer from it from time to time? Is it something that can be fixed with a simple bios flash or we'd have to RMA all cards suffering from it? Also, since this happens randomly for some people, it looks like it can pass through QA... I mean if you RMA the card and it shows no problem when say BFG test it... Or they test the new card and it doesn't happen but happens to you when you plug it in at home... The plot thickens!
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote