View Single Post
Old 08-06-03, 02:30 PM   #25
Reaper106
Metal Maniac
 
Reaper106's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Kamas UTAH
Posts: 300
Default

Quote:
Originally posted by Mark_fox
well, I don't know if you're asking me or someone else but I was running 1024 X 768 @ 100hz and I tested : geforce2 gts, geforce 3, geforce 4 ti4600, and Geforce FX 5900 - and no problem...

I put on Radeon 9700Pro - and the problem appears...so...as far as I'm aware the problem started with ATi cards (as Radeon 9700Pro was released well before Geforce FX 5xxx) but now some FX5xxx have the problem too!

Yes I was, sorry forgot to quote you in the reply. The ATI card also has flickering probs? I would like to know what power supplys peeps are using. with and without the flickering prob.


I have never seen the problem on any system i have built using the Antec TRue Blue 480W.

Coincidence? not sure
__________________
Reaper

System 1
RAIDMAX SMILODON Case |ThermalTake 700WToughPower PS | ASUS P5N32-E SLI | INTEL Core 2 Duo E6600 | Corsair 2GB XMS2 PC6400 | Ge-Force 8800GTX | Creative Labs X-FI |Sony 16X DVD | Pioneer DVR112D 18X DVD Burner | Western Digital 320GB SATA II HDD | LogiTech z-5500 5.1 Speakers | NEC multisync LCD 1970GX | SaiteK Eclipse II keyboard | Windows Vista Premium 32Bit | APC 1500VA back-UPS BX1500LCD


System 2
NZXT Black Nemesis Elite Aluminium Tower|Antec 550W PS|ASUS A8N-SLI Premium|AMD ATHLON 64 X2 4400+|2GB Corsair PC3200 XMS 2x1024|EVGA 7800GTX|Creative Labs X-FI|Hitachi 160GB Hdd SATA|Sony 16x DVD|Pioneer DVR110 16X DVD+R/+RW DVD-R/-RW Dual Layer|WinXP Pro 32Bit|APC 1500VA BACK-UPS 1500XS
Reaper106 is offline   Reply With Quote