View Single Post
Old 08-10-08, 03:41 AM   #39
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: SLI issues/concerns and stuttering (GTX 200, 8, and 9 Series)

Quote:
Originally Posted by Lfctony View Post
Too many Vista issues right now to call SLI a pleasant experience. And these issues aren't even SLI related but they certainly keep me from enjoying my SLI setup...
Well, I've found the solution to stuttering and my stability here:

1. Remove GTX280.
2. Remove 2nd GTX280
3. Remove CPU and all connections from expensive 750i board that is unstable at stock.
4. Reinsert G31 Intel board that costs 1/3rd of the 750i board.
5. Insert 1 GTX280.
6. Reconnect CPU and other components.
7. Reinstall Windows...

Problem solved...

Venting at Nforce boards and SLI stuttering... (I expect at least 6 responses, 3 saying they never had any problem with SLI and 3 saying they never had any problems with Nforce boards...)
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote