View Single Post
Old 08-17-08, 08:21 PM   #36
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: FakeFactory: Cinematic Mod 8 Final

No luck Game crashes before it can even load the first level. I tried EP1 and EP2. EP2 makes it through about 20 seconds of game play and EP1 about 10 seconds

The "my computer" properties shows all 4 gigs being seen.

I get these errors when I try to load up a brand new game of HL2 EP0.



I've installed the 8.2 patch also with no luck.

Other hardware


Task manager's performance tab shows only 3325mb physical total memory and 2298 cached and 39 mb free???? Is there something wrong here?


So is there no official fix from microsoft for this? That 4 gig patch is for people building vista install packages and want to avoid the errors when they've got more than 3 gigs of ram present during the install.
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote