View Single Post
Old 11-13-08, 08:37 AM   #2
Kirurgs
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 165
Default Re: Nvidia 177.82 30+ seconds hang

Suspend works like a charm for me and was before Hibernate doesn't - it hangs (2x30 secs or 3x30 secs), the same applies to X restart (You either log out of DE or Ctrl + Alt + Bkspc).
I was hoping that hibernate will be fixed coz that's real slow for me and it beeps 2 times in between, I don't really care for log out, as I do that once during week or more, but I assume if X restart is fixed so will be hibernate...

Please nVidia, give us more background, why this is happening in the first place? As I understand this is related to different ACPI implementation of different laptop manufacturers... Is it so?

P.S. I had a chance to get the same laptop with red competitor's GPU in it for couple of tests, and it worked like a charm with suspend / hibernate and binary drivers Somehow they got that ACPI working then.
__________________
** Laptop T500: C2D 2.53Ghz, 4Gb RAM, Radeon Mobility HD3650, ArchLinux x86_64, Gnome, custom 2.6.35.7, Catalyst 10.10...
** Homebrew router/media server: Intel Celeron 1.2GHz 256Mb RAM, Intel Integrated Video, ArchLinux i686, no GUI, 2.6.33.4
** Homebrew desktop: AMD Phenom X4 9950 Black Edition, 4Gb RAM, integrated Radeon HD3300 + discrete Radeon 4850 512M, Windows 7 Ultimate (for games), ArchLinux i686, Gnome, 2.6.29, catalyst 9.4... (this now just rocks in lunix, really! )
Kirurgs is offline   Reply With Quote