Thread: mplayer vdpau
View Single Post
Old 11-15-08, 02:47 PM   #62
sl1pkn07
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Spanishtan
Posts: 103
Default Re: mplayer vdpau

Code:
sl1pkn07@SpinFlo:~/aplicaciones/mplayer-vdpau-3076399/mplayer-vdpau$ ./mplayer -vo vdpau -vc ffh264vdpau Grey.ts
MPlayer dev-SVN-r27408-4.3.2 (C) 2000-2008 MPlayer Team                                                         
CPU: AMD Athlon(tm) 64 FX-60 Dual Core Processor (Family: 15, Model: 35, Stepping: 2)                           
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 1 3DNow2: 1 SSE: 1 SSE2: 1                                                     
Compiled for x86 CPU with extensions: MMX MMX2 3DNow 3DNowEx SSE SSE2                                           
127 audio & 261 video codecs                                                                                    
mplayer: could not connect to socket                                                                            
mplayer: Connection refused                                                                                     
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.                                   

Playing Grey.ts.
TS file format detected.
VIDEO H264(pid=255) AUDIO A52(pid=259) NO SUBS (yet)!  PROGRAM N. 1000
FPS seems to be: 25.000000
==========================================================================
Forced video codec: ffh264vdpau
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
[VD_FFMPEG] VDPAU accelerated codec.
Selected video codec: [ffh264vdpau] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264 (VDPAU))
==========================================================================
==========================================================================
Opening audio decoder: [liba52] AC3 decoding with liba52
Using SSE optimized IMDCT transform
Using MMX optimized resampler
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 448.0 kbit/29.17% (ratio: 56000->192000)
Selected audio codec: [a52] afm: liba52 (AC3-liba52)
==========================================================================
[AO OSS] audio_setup: Can't open audio device /dev/dsp: Invalid argument
AO: [alsa] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Starting playback...
[VD_FFMPEG] Trying pixfmt=0.
VDec: vo config request - 1920 x 1088 (preferred colorspace: H.264 MAIN VDPAU acceleration)
VDec: using H.264 MAIN VDPAU acceleration as output csp (no 1)
Movie-Aspect is 1.76:1 - prescaling to correct movie aspect.
VO: [vdpau] 1920x1088 => 1920x1088 H.264 MAIN VDPAU acceleration
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
Error at libvo/vo_vdpau.c:179
is for i have 7xxx series?

thanks
sl1pkn07 is offline   Reply With Quote