Thread: mplayer vdpau
View Single Post
Old 11-18-08, 07:17 PM   #103
klaos
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default Re: mplayer vdpau

klaos@BIGLINUX:~/players/mplayer-vdpau-3076399$ mplayer -vo vdpau -vc ffh264vdpau video.264
MPlayer dev-SVN-r27957-4.2.3 (C) 2000-2008 MPlayer Team
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (Family: 6, Model: 15, Stepping: 11)
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled for x86 CPU with extensions: MMX MMX2 SSE SSE2
129 audio & 259 video codecs

Playing video.264.
H264-ES file format detected.
FPS seems to be: 29.970030
================================================== ========================
Forced video codec: ffh264vdpau
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
[VD_FFMPEG] VDPAU accelerated codec.
Selected video codec: [ffh264vdpau] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264 (VDPAU))
================================================== ========================
Audio: no sound
Starting playback...
[VD_FFMPEG] Trying pixfmt=0.
VDec: vo config request - 1920 x 1080 (preferred colorspace: H.264 HIGH VDPAU acceleration)
VDec: using H.264 HIGH VDPAU acceleration as output csp (no 2)
Movie-Aspect is undefined - no prescaling applied.
VO: [vdpau] 1920x1080 => 1920x1080 H.264 HIGH VDPAU acceleration
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
[ASPECT] Warning: No suitable new res found!
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_get_proc_address()
vdp_presentation_queue_target_create_x11()
vdp_presentation_queue_create()
vdp_decoder_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_surface_create()
vdp_video_mixer_create()
vdp_output_surface_create()
vdp_output_surface_create()
vdp_decoder_render()
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
vdp_presentation_queue_block_until_surface_idle()
vdp_video_mixer_render()
vdp_presentation_queue_display()
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
vdp_presentation_queue_block_until_surface_idle()
vdp_video_mixer_render()
vdp_presentation_queue_display()
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
vdp_presentation_queue_block_until_surface_idle()
vdp_video_mixer_render()
vdp_presentation_queue_display()
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
vdp_presentation_queue_block_until_surface_idle()
vdp_video_mixer_render()
vdp_presentation_queue_display()
vdp_decoder_render() ??% ??,?% 0 0
Error at libvo/vo_vdpau.c:826
klaos@BIGLINUX:~/players/mplayer-vdpau-3076399



I'am have installed, nvidia driver 180.08 beta

My Nvidia CArd is G-force 8500GT 128bits 512MB PCI-E
klaos is offline   Reply With Quote