View Single Post
Old 09-01-03, 01:52 PM   #3
hardraid
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Odessa Ukraine
Posts: 3
Default

>Do you have this line in /etc/modules.conf ? :
>alias eth0 nvnet
Yes

>You have to configured the net after installing the driver ?
>netconfig
I have manualy set all properties on /etc/sysconfig/network-skripts/ifcfg-eth0:
DEVICE=eth0
BOOTPROTO=static
IPADDR=195.138.68.33
NETMASK=255.255.255.248
NETWORK=195.138.68.32
BROADCAS=195.138.68.39
ONBOOT=yes

/etc/sysconfig/network:
GATEWAY=195.138.68.34
NETWORKING=yes
FORWARD_IPV4=yes
HOSTNAME=ch
GATEWAYDEV=eth0

>Have you tried to shut down the firewall ?
Yes
>Click on the hat -> System Settings -> Security Level
It is no XWindow on this comp.
/etc/sysconfig/ipchains:
:input ACCEPT
:forward ACCEPT
utput ACCEPT
-A input -s 0/0 -d -0/0 -i lo -j ACCEPT
-A input -s 0/0 -d -0/0 -p udp -j ACCEPT
-A input -s 0/0 -d -0/0 -p tcp -j ACCEPT

>What is the result of ifconfig (as root)?
eth0 Link enc:Ethernet HWaddr 75:75:75:75:76:45
inet addr:195.138.68.33 Bcast:195.138.68.39 Mask:255.255.255.248
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:26 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:74 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:100
RX bytes:2004 (1.9 Kb) TX bytes:8389 (8.1 Kb)
Interrupt:12 Base address:0x2000
.....

/etc/resolv.conf:
search commonchart.tenet.odessa.ua
search te.net.ua
nameserver 195.138.80.33

P.S. Additonally: I have lo (loopback) and eth1(ne2k-pci) on this comp. and they works properly. Only nvnet works incorrect.

Last edited by hardraid; 09-01-03 at 02:26 PM.
hardraid is offline   Reply With Quote