View Single Post
Old 12-26-08, 01:40 PM   #9
alienexplorers
Registered User
 
alienexplorers's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Hershey, PA, USA
Posts: 139
Default Re: Sidux - Type1 not loaded

I had problems with the 96.43.07 driver and went with the 96.43.09 driver. Made the two changes mentioned in my original post and everything worked fine including compiz.
My xorg.conf looks like so:
Code:
terminator@terminator-desktop:~$ cat /etc/X11/xorg.conf
# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildd@palmer)  Mon Nov  3 08:46:46 UTC 2008


Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "extmod"
    Load           "freetype"
    Load           "GLcore"
    Load           "v4l"
    Load           "glx"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "ViewSonic"
    ModelName      "ViewSonic VA703 SERIES"
    HorizSync       30.0 - 82.0
    VertRefresh     50.0 - 75.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce FX 5200"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "NoLogo" "True"
    Option         "RenderAccel" "False"
    Option         "AddARGBGLXVisuals" "True"
    Option         "AllowGLXWithComposite" "True"
    Option         "EnablePageFlip" "true"
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "TwinViewXineramaInfoOrder" "CRT-0"
    Option         "metamodes" "1280x1024_60 +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
    Group      "video"
    Mode       0660
EndSection

Section "Extensions"
    Option         "Composite" "Enabled"
EndSection
__________________
AMD K6-III 450 | 512 MB Mem | Dual 40 MB drives | Geforce FX5200 | Viewsonic VA703B monitor
alienexplorers is offline   Reply With Quote