View Single Post
Old 12-28-08, 02:05 AM   #4
arab89ps
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 7
Default Re: Any solution for stupid powermizer

thanks pauljohn
your tips working for me in ubuntu 8.04 with 169.12

now it doesn't work for me any more in ubuntu 8.10 and then new 177.XX

yesterday i solved this issue by this thread
http://tutanhamon.com.ua/technovodst...#compatibility

i edit my xorg.conf
and add new section
my Xorg become like this

Code:
Section "Monitor"
    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "CMO"
    HorizSync       30.0 - 75.0
    VertRefresh     60.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce Go 7300"
    Option         "RegistryDwords" "PowerMizerEnable=0x1; PerfLevelSrc=0x2222; PowerMizerDefault=0x3; PowerMizerDefaultAC=0x1" 
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "1280x800_60 +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection
now when i using ac power the powermizer stil at high performance at level 2
and when i use my laptop at battery power powermizer be at level 0

every things 100% now

sorry for my bad english
arab89ps is offline   Reply With Quote