View Single Post
Old 12-29-08, 06:29 PM   #1
betchou
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Nice, France
Posts: 4
Unhappy BugReport for 1.77.82 and snv_101b - Failed to initialize the NVIDIA graphics device!

Hye all,

you will see in attachments two bug reports.

- The first one is when I don't try to correct symlinks which are still linking with mesa.
It is related to this bug: http://defect.opensolaris.org/bz/show_bug.cgi?id=363 which seems not to be corrected yet.

- The second report is when symlinks are "corrected". May be partially corrected... I updated the /var/run/opengl symlinks with the following script.

Code:
#!/usr/bin/env bash

find /usr/X11/include/NVIDIA/GL/ -name *.h -exec ln -sf {} /var/run/opengl/include \;

ln -sf /usr/X11/lib/NVIDIA/libGL.so.1 /var/run/opengl/lib/libGL.so.1
ln -sf /usr/X11/lib/NVIDIA/amd64/libGL.so.1 /var/run/opengl/lib/amd64/libGL.so.1

ln -sf /usr/X11/lib/modules/extensions/NVIDIA/libglx.so /var/run/opengl/server/libglx.so
ln -sf /usr/X11/lib/modules/extensions/NVIDIA/amd64/libglx.so /var/run/opengl/server/amd64/libglx.so
In the second case I'm going further, but it still ends with "Failed to initialize the NVIDIA graphics device!"

In those two cases I'm following the basic procedure ...
sh NVIDIA-Solaris-x86-177.82.sh
pfexec nvidia-xconfig
ctr+alt+backspace or pfexec svcadm restart gdm or pfexec init 6

I hope you will be able to help me.

Regards,
betchou
Attached Files
File Type: gz NVIDIA-Solaris-x86-177.82-BugReport.tar.gz (47.3 KB, 145 views)
betchou is offline   Reply With Quote