View Single Post
Old 01-06-09, 04:35 AM   #1
sniff
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 14
Default Second Xserver blank but mouse works

Hello,
I'm trying to setup 4 monitors as two separate twinview screens. I'm starting simple but failing at the start.

I have a motherboard with a 780a chipset, which I currently have one monitor installed on. This works, I also have a 8600GT installed in the system with two monitors connected but I'm trying to get one working with a separate Xserver. I want this to be a completely separate session.

Currently one screen works, running of the 780a, the second screen is accessible with the mouse, but it doesn't have anything running on it. Its blank. The active screen is Above the blank mouse only screen.

There is also a 9800gx2 in the system but this is purely for CUDA and not to be used for screens.

xorg.conf is below.

Anyone any clue? This system is Opensuse 11.0.

Code:
# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildmeister@builder58)  Wed Nov 26 11:21:13 PST 2008

# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildmeister@builder58)  Wed Nov 26 11:21:55 PST 2008

Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0"
    Screen      1  "Screen1" Below "Screen0"
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "extmod"
    Load           "type1"
    Load           "freetype"
    Load           "glx"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Unknown"
    HorizSync       28.0 - 33.0
    VertRefresh     43.0 - 72.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor1"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Unknown"
    HorizSync       28.0 - 33.0
    VertRefresh     43.0 - 72.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "nForce 780a SLI"
    BusID          "PCI:2:0:0"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 8600 GT"
    BusID          "PCI:5:0:0"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device2"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 9800 GX2"
    BusID          "PCI:8:0:0"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device3"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 9800 GX2"
    BusID          "PCI:9:0:0"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen1"
    Device         "Device1"
    Monitor        "Monitor1"
    DefaultDepth    24
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection
sniff is offline   Reply With Quote