View Single Post
Old 01-08-09, 03:20 AM   #1
johnkeel105
Registered User
 
johnkeel105's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Indiana
Posts: 454
Default Windows 7 64-Bit Issue - Return from Sleep

I installed the latest drivers for my Gateway T-1625 notebook. It runs perfectly except when I shut the lid and go into sleep mode. When I open the lid the screen comes back on and there are white lines running horizontally on it. Once I go to the desktop the white lines do not go away. The only way to get rid of them is to restart. Sometimes a screeching sound comes through my speakers when coming out of sleep mode as well. I had the same problem with Windows Vista 64-bit as well. This only seems to happen with 64-bit, not with 32-bit.

Same as the problem this person is having. Looks just like that for me.
http://forums.ebuyer.com/showthread.php?p=518009

If anyone has any ideas or suggestions, help would be welcome.
__________________

Gaming Computer:
AMD Phenom II X4 955 BE 3.2GHz | GIGABYTE GA-MA770T-UD3P AM3 | OCZ Reaper HPC (2 x 2GB) DDR3 1600 | 1024MB Nvidia Geforce 550Ti | Western Digital 750 GB SATA HD | Western Digital 500GB SATA HD | Visiontek Killer 2100 | Creative Xi Fi Fata1ity | Ultra X3 600 Watt ATX Power Supply | Windows 7 Ultimate 64-bit

Windows 8 Rig:
AMD Phenom 9750 | 2x1024MB PC-6400 DDR2 | Nvidia GeForce 9800GTX+ | Seagate 80GB ATA HD |17" Samsung | Windows 8 Preview 32-bit

Gaming Laptop:
AMD Phenom II X4 N970 | 2x4096MB DDR3 | AMD Radeon HD 6650M 1GB DDR3 VRAM | OCZ Solid State HardDrive | Killer 2100 Wireless N | 15.6 HD LED LCD | Blu-ray Drive | Windows 7 Ultimate 64-bit | Ubuntu 11.04



|DOS| Clan Recruiting for COD:BO, FH2, World of Tanks, & KF http://dosclan.us
johnkeel105 is offline   Reply With Quote