View Single Post
Old 03-01-09, 07:01 PM   #6
vbtalent
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 6
Default Re: DVI -> HDMI no sound.. how to resolve?

I also wanted to post from xorg.log in case someone is interested or sees something that is missing, etc..

Quote:
(**) NVIDIA(0): Depth 24, (--) framebuffer bpp 32
(==) NVIDIA(0): RGB weight 888
(==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
(**) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
(**) NVIDIA(0): Option "NoLogo"
(**) NVIDIA(0): Option "ConnectedMonitor" "DFP"
(**) NVIDIA(0): Option "RenderAccel" "true"
(**) NVIDIA(0): Option "CustomEDID" "DFP-0:/etc/X11/edid_mod.bin"
(**) NVIDIA(0): Option "TVOverScan" "0.00000"
(**) NVIDIA(0): Option "XvMCUsesTextures" "false"
(**) NVIDIA(0): Option "AllowGLXWithComposite" "true"
(**) NVIDIA(0): Option "ExactModeTimingsDVI" "true"
(**) NVIDIA(0): Option "DPI" "100x100"
(**) NVIDIA(0): Option "UseEvents" "True"
(**) NVIDIA(0): Option "ModeValidation" "AllowNon60HzDFPModes, NoVESAModes, NoXServerModes"
(**) NVIDIA(0): Option "DynamicTwinView" "False"
(**) NVIDIA(0): Enabling RENDER acceleration
(**) NVIDIA(0): ConnectedMonitor string: "DFP"
(II) NVIDIA(0): Support for GLX with the Damage and Composite X extensions is
(II) NVIDIA(0): enabled.
(II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce 8300 (C77) at PCI:2:0:0 (GPU-0)
(--) NVIDIA(0): Memory: 524288 kBytes
(--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 62.77.2a.00.05
(--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
(--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce 8300 at PCI:2:0:0:
(--) NVIDIA(0): SAMSUNG (DFP-0)
(--) NVIDIA(0): SAMSUNG (DFP-0): 165.0 MHz maximum pixel clock
(--) NVIDIA(0): SAMSUNG (DFP-0): Internal Single Link TMDS
(II) NVIDIA(0): Mode Validation Overrides for SAMSUNG (DFP-0):
(II) NVIDIA(0): AllowNon60HzDFPModes
(II) NVIDIA(0): NoVesaModes
(II) NVIDIA(0): NoXServerModes
(II) NVIDIA(0): Assigned Display Device: DFP-0
(II) NVIDIA(0): Validated modes:
(II) NVIDIA(0): "1920x1080"
(II) NVIDIA(0): "1280x720"
(II) NVIDIA(0): "720x480"
(II) NVIDIA(0): Virtual screen size determined to be 1920 x 1080
(**) NVIDIA(0): DPI set to (100, 100); computed from "DPI" X config option
(==) NVIDIA(0): Enabling 32-bit ARGB GLX visuals.
(--) Depth 24 pixmap format is 32 bpp
(II) do I need RAC? No, I don't.
(II) resource ranges after preInit:
[0] -1 0 0xffffffff - 0xffffffff (0x1) MX[b]
[1] -1 0 0x000f0000 - 0x000fffff (0x10000) MX[b]
[2] -1 0 0x000c0000 - 0x000effff (0x30000) MX[b]
[3] -1 0 0x00000000 - 0x0009ffff (0xa0000) MX[b]
[4] -1 0 0xffffffff - 0xffffffff (0x1) MX[b]
[5] -1 0 0x000f0000 - 0x000fffff (0x10000) MX[b]
[6] -1 0 0x000c0000 - 0x000effff (0x30000) MX[b]
[7] -1 0 0x00000000 - 0x0009ffff (0xa0000) MX[b]
[8] -1 0 0xffffffff - 0xffffffff (0x1) MX[b]
[9] -1 0 0x000f0000 - 0x000fffff (0x10000) MX[b]
[10] -1 0 0x000c0000 - 0x000effff (0x30000) MX[b]
[11] -1 0 0x00000000 - 0x0009ffff (0xa0000) MX[b]
[12] -1 0 0xffffffff - 0xffffffff (0x1) MX[b]
[13] -1 0 0x000f0000 - 0x000fffff (0x10000) MX[b]
[14] -1 0 0x000c0000 - 0x000effff (0x30000) MX[b]
[15] -1 0 0x00000000 - 0x0009ffff (0xa0000) MX[b]
[16] -1 0 0x0000ffff - 0x0000ffff (0x1) IX[b]
[17] -1 0 0x00000000 - 0x00000000 (0x1) IX[b]
[18] -1 0 0x0000ffff - 0x0000ffff (0x1) IX[b]
[19] -1 0 0x00000000 - 0x00000000 (0x1) IX[b]
[20] -1 0 0x0000ffff - 0x0000ffff (0x1) IX[b]
[21] -1 0 0x00000000 - 0x00000000 (0x1) IX[b]
[22] -1 0 0x0000ffff - 0x0000ffff (0x1) IX[b]
[23] -1 0 0x00000000 - 0x00000000 (0x1) IX[b]
(II) NVIDIA(0): Initialized GPU GART.
(II) NVIDIA(0): Setting mode "1920x1080"
(II) Loading extension NV-GLX
(II) NVIDIA(0): NVIDIA 3D Acceleration Architecture Initialized
(==) NVIDIA(0): Disabling shared memory pixmaps
(II) NVIDIA(0): Using the NVIDIA 2D acceleration architecture
(==) NVIDIA(0): Backing store disabled
(==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
(II) NVIDIA(0): DPMS enabled
vbtalent is offline   Reply With Quote