View Single Post
Old 06-02-09, 06:03 PM   #5
klemperal
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 7
Default Re: 8400gs 180.51 TV-out

Alright, so I decided to be brave and restart my computer to see if the option worked and now I end up with blank tv screen. Below is a copy of the xorg.conf. Let me know what you think the problem might be.

Code:
# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildmeister@builder63)  Thu Apr 16 19:37:21 PDT 2009
# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildmeister@builder63)  Thu Apr 16 19:36:29 PDT 2009

Section "Monitor"
	Identifier     "Monitor0"
	VendorName     "Unknown"
	ModelName      "DELL E151FPb"
	HorizSync       31.0 - 60.0
	VertRefresh     56.0 - 76.0
	Option         "DPMS"
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier     "Monitor1"
	VendorName     "Unknown"
	ModelName      "TV-0"
	HorizSync       28.0 - 55.0
	VertRefresh     43.0 - 72.0
EndSection

Section "Screen"
	Identifier     "Screen0"
	Device         "Device0"
	Monitor        "Monitor0"
	DefaultDepth    24
	Option         "TwinView" "0"
	Option         "TwinViewXineramaInfoOrder" "CRT-0"
	Option         "metamodes" "CRT: 1024x768_75 +0+0; CRT: 1024x768 +0+0"
	SubSection "Display"
		Depth       24
	EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
	Identifier     "Screen1"
	Device         "Device1"
	Monitor        "Monitor1"
	DefaultDepth    24
	Option         "TwinView" "0"
	Option         "metamodes" "TV: nvidia-auto-select +0+0"
	# Removed Option "metamodes" "TV: 720x480 +0+0"
	SubSection "Display"
		Depth       24
	EndSubSection
EndSection

Section "Module"
	Load           "dbe"
	Load           "extmod"
	Load           "type1"
	Load           "freetype"
	Load           "glx"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier     "Mouse0"
	Driver         "mouse"
	Option         "Protocol" "auto"
	Option         "Device" "/dev/psaux"
	Option         "Emulate3Buttons" "no"
	Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier     "Keyboard0"
	Driver         "kbd"
	# generated from default
EndSection

Section "ServerLayout"
	Identifier     "Layout0"
	Screen      0  "Screen0" 0 0
	Screen      1  "Screen1" RightOf "Screen0"
	InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
	InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Device"
	Identifier     "Device0"
	Driver         "nvidia"
	VendorName     "NVIDIA Corporation"
	BoardName      "GeForce 8400 GS"
	BusID          "PCI:4:0:0"
	Screen          0
        Option         "ConnectedMonitor" "CRT-0,TV-1"
EndSection

Section "Device"
	Identifier     "Device1"
	Driver         "nvidia"
	VendorName     "NVIDIA Corporation"
	BoardName      "GeForce 8400 GS"
	BusID          "PCI:4:0:0"
	Screen          1
EndSection

Section "ServerFlags"
	Option         "Xinerama" "0"
	Option	"DontZap"	"False"
EndSection
klemperal is offline   Reply With Quote