View Single Post
Old 09-25-03, 02:10 PM   #1
Narcisse
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default startx crashes : LoadModule: Module nvidia does not have a nvidiaModuleData

Here is my config :

o linux kernel (cat /proc/version) :
Linux version 2.4.20 (root@midas) (gcc version 3.2.2) #17 Mon Mar 17 22:45:18 PST 2003

o XFree86 (XFree86 -version) :
XFree86 Version 4.3.0

Kernel modutils (insmod -V) :
insmod version 2.4.22

binutils (size --version) :
GNU size 2.13.90.0.18 20030121

GNU make (make --version) :
GNU Make 3.80

gcc (gcc --version) :
gcc (GCC) 3.2.2


Motherboad : Gigabyte GA-7VA KT400
CPU : AMD AthlonXP 2600+
Video Card : GeForce4 64Mo MX440 AGP8X
Linux Distribution : Slackware 9.0 (BSD style)
Driver Version : NVIDIA-Linux-x86-1.0-4496-pkg2.run
video bios revision : ??.??.??.??.??


cat /proc/pci :

Bus 1, device 0, function 0:
VGA compatible controller: PCI device 10de:0181 (nVidia Corporation) (rev 162).
IRQ 11.
Master Capable. Latency=32. Min Gnt=5.Max Lat=1.
Non-prefetchable 32 bit memory at 0xe0000000 [0xe0ffffff].
Prefetchable 32 bit memory at 0xd8000000 [0xdfffffff].

When I do a 'lsmod', I get :
Module Size Used by Tainted: P
ppp_deflate 3256 0 (autoclean)
zlib_deflate 18200 0 (autoclean) [ppp_deflate]
bsd_comp 4312 0 (autoclean)
ppp_async 7520 0 (autoclean)
ppp_generic 15452 0 (autoclean) [ppp_deflate bsd_comp ppp_async]
slhc 5040 0 (autoclean) [ppp_generic]
parport_pc 14724 1 (autoclean)
lp 6752 0 (autoclean)
parport 23264 1 (autoclean) [parport_pc lp]
ehci-hcd 14632 0 (unused)
pcmcia_core 38112 0
nvidia 1628288 0 (unused)
ide-scsi 8048 0
es1371 26824 0
gameport 1452 0 [es1371]
ac97_codec 9512 0 [es1371]
soundcore 3332 4 [es1371]
scanner 9304 0 (unused)
uhci 24560 0 (unused)
usbcore 58144 1 [ehci-hcd scanner uhci]
apm 9608 2

Please also find enclosed my XF86Config file and the XFree86.0.log one.

Thanks for your help...
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (9.8 KB, 182 views)
Narcisse is offline   Reply With Quote