View Single Post
Old 10-11-03, 05:38 PM   #6
VBrew
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2
Default Nvidia geForce FX5200 problem

I have downloaded the ia32 from nvidia site but cant get the file to run because it's said " that it could not find "ld" and advise to isntall systemutility. can anyone tell me where I could get that.
know this my linux8.0 does not start in Gnome, only text mode.
I tried to change the XF86Config but it does not work. I can't not use Gnome whatsoever. please help.

MyXF86Config

Identifier "Mouse0"

Driver "mouse"

Option "Protocol" "PS/2"

Option "Device" "/dev/psaux"

Option "ZAxisMapping" "4 5"

Option "Emulate3Buttons" "no"

EndSection


Section "InputDevice"

Identifier "Mouse1"

Driver "mouse"

Option "Device" "/dev/input/mice"

Option "Protocol" "IMPS/2"

Option "Emulate3Buttons" "no"

Option "ZAxisMapping" "4 5"

EndSection


Section "Monitor"

Identifier "Monitor0"

VendorName "Monitor Vendor"

ModelName "Monitor Model"

HorizSync 30-85

VertRefresh 50-160
O
ption "dpms"


EndSection

Section "Device"

# no known options


Identifier "NVIDIA GeForce DDR (generic)"

Driver "nv"

VendorName "NVIDIA GeForce DDR (generic)"

BoardName "NVIDIA GeForce DDR (generic)"



#BusID
EndSection

Section "Screen"


Identifier "Screen0"

Device "NVIDIA GeForce DDR (generic)"

Monitor "Monitor0"

DefaultDepth 16


Subsection "Display"

Depth 16

Modes "1024x768" "800x600" "640x480"

EndSubsection

EndSection


Section "DRI"

Mode 0666

EndSection
VBrew is offline   Reply With Quote