View Single Post
Old 01-30-10, 02:12 PM   #60
tgui
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default Re: G210m Blank Laptop Display

Quote:
Originally Posted by iv4o View Post
Hi, thanks for the solution with the EDIT.bin file. It work for me but i have small problem. My resolution is 1600x900 and my laptop is sony-vaio vgn-z51wg after restarting my computer my fonts and icons look BIG, here is a screenshot:
http://img5.imagebanana.com/view/uy7...Screenshot.png

and this is my xorg.conf

Code:
Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen       0 "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection
Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "extmod"
    Load           "type1"
    Load           "freetype"
    Load           "glx"
EndSection
Section "ServerFlags"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection
Section "InputDevice"
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection
Section "InputDevice"
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection
Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Nvidia Default Flat Panel"
    HorizSync       29.0 - 47.0
    VertRefresh     0.0 - 61.0
    Option         "DPMS"
EndSection
Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    Option          "ConnectedMonitor"   "DFP-0"
    Option          "CustomEDID"         "DFP-0:/etc/X11/sonyedid.bin"
    BoardName      "GeForce 9300M GS"
EndSection
Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "nvidia-auto-select +0+0"
    SubSection     "Display"
         Depth      24
    EndSubSection
EndSection
anybody know what i must change in xorg.conf to have normal screen resolution ?
Your xorg.conf is correct. In fact I used it.

Your EDID is for the CW series with lesser resolution. You need the one for the 1600x900 cw.

Its attached!
Attached Files
File Type: bz2 sony_VAIO_CW_1600_900_bin.bz2 (161 Bytes, 228 views)
tgui is offline   Reply With Quote