View Single Post
Old 03-21-10, 06:25 PM   #3
Milena
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 36
Default Re: 195.36.15 weird MSI behaviour

Well I just added an options.conf file and it seems to work as intended.

before:

Code:
          CPU0       CPU1       CPU2       CPU3       
 17:          5          4          0         52   IO-APIC-fasteoi   firewire_ohci
 19:          0          0     188043        857   IO-APIC-fasteoi   nvidia
 20:      51279      23962          1         59   IO-APIC-fasteoi   ohci_hcd:usb3
 23:          0          0          0          0   IO-APIC-fasteoi   ohci_hcd:usb4
 27:          1      27922      14110       6741   PCI-MSI-edge      ahci
 28:      23770     106265          2        135   PCI-MSI-edge      eth0
after:

Code:
bash-4.0$ cat /proc/interrupts
           CPU0       CPU1       CPU2       CPU3       
 17:          0          0          0         10   IO-APIC-fasteoi   firewire_ohci
 20:          0          1          1      16930   IO-APIC-fasteoi   ohci_hcd:usb3
 21:          1        406       2379       3638   IO-APIC-fasteoi   ehci_hcd:usb2, HDA Intel
 22:          0          0          0          4   IO-APIC-fasteoi   ehci_hcd:usb1
 23:          0          0          0          0   IO-APIC-fasteoi   ohci_hcd:usb4
 27:          1      10205         16       7515   PCI-MSI-edge      ahci
 28:       5432          0          3        154   PCI-MSI-edge      eth0
 29:          0          2      24344      10982   PCI-MSI-edge      nvidia
NMI:          0          0          0          0   Non-maskable interrupts
Compiz, XV, VDPAU work without problems so far and no X crash but it's a GTX275 here.
Milena is offline   Reply With Quote