View Single Post
Old 04-13-10, 10:00 PM   #115
newparad1gm
Registered User
 
newparad1gm's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 693
Default Re: Official "I just got a Geforce GTX 470/480" thread

Quote:
Originally Posted by brunner View Post
Why don't you try running SLI with the 1st and 3rd PCI-express slots? On my Gigabyte board, I'd only get 8X speed but it makes no difference in terms of performance. The only difference is that the boards would run cooler. I've only tried this with the 280GTXes but there's a good chance it would work with the 480gtxes. PCI-express speed is really not the bottleneck even when you're using multi gpus.
The problem is that its not even 8x, the 3rd PCIe slot is only 4x. That will definitely have an impact on performance. Plus it would be humping my power supply instead with the way this Antec 900 is set up.
__________________
WAR MACHINE:
Intel Core i7 3930K | Asus X79 Sabertooth | 4x4 GB G.Skill RipJaw PC3-12800 | 2x EVGA NVIDIA GTX TITAN Signature 6GB SLI | OCZ Vertex 3 240GB SSD | 2x500 GB Seagate Barracuda RAID 0 | LG BD-ROM | Cyber Acoustics CA3001WB 2.1 Speakers | SeaSonic 1250W PSU | 3x Acer GD235HZ 23.6in 120Hz | Silverstone Fortress FT02 | Windows 8 Pro x64 | NVIDIA 3DVision SURROUND

CRIMSON DYNAMO:
Intel Core i7 2600K | Gigabyte Z68X-UD3H | 2x4 GB G.Skill Ripjaw PC3-12800 | XFX AMD R9 290X 4GB | Intel X-25M G2 160GB SSD | 2x250GB RAID 0 | Samsung BD-ROM | ABS SL 1050W PSU | Toshiba 42" REGZA 1080p HDTV | Antec 900 ATX | Windows 8 Pro x64

Sailor Jupiter (HTPC):
Intel Pentium Dual-Core E5200 | ZOTAC Geforce 9300 | 2x2 GB OCZ Fatal1ty PC2-8500 | WD 1TB | Hitachi 2TB External | MediaSonic HFR2-SU3S2 4x3TB Seagate Barracuda RAID 1+0 | LG Blu-Ray/HD DVD-ROM | FSP 150W PSU | Toshiba 42" REGZA 1080p HDTV | Foxconn RS233 mini-ITX | Windows 7 Pro x86
newparad1gm is offline   Reply With Quote