View Single Post
Old 06-06-10, 03:13 PM   #1
JBravo
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default Strange things after upgrading to Fedora 13

I upgraded my machine to Fedora 13 (it was Fedora 11 before). I skipped Fedora 12 because my NVidia setup stopped working and forced me do downgrade back to Fedora 11. I was hoping Fedora 13 would be a different case, but apparantly not.

Driver version in Fedora 11 that worked for me: 190.53-1
Driver version in my Fedora 13 setup on the same machine: 195.36.24

Symptoms are that the X server keeps freezing. Sometimes the entire machine locks up. Goodies in dmesg include:

NVRM: Xid (0001:00): 6, PE0001
NVRM: Xid (0001:00): 6, PE0001
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 0000007e
NVRM: os_pci_init_handle: invalid context!
NVRM: os_pci_init_handle: invalid context!
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 0000007e
NVRM: os_pci_init_handle: invalid context!
NVRM: os_pci_init_handle: invalid context!
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 0000007e


from Xorg.0.log:

[ 10162.293] [mi] EQ overflowing. The server is probably stuck in an infinite loop.
[ 10162.294]
Backtrace:
[ 10162.304] 0: /usr/bin/Xorg (xorg_backtrace+0x3c) [0x80e51dc]
[ 10162.304] 1: /usr/bin/Xorg (mieqEnqueue+0x1b7) [0x80e4ae7]
[ 10162.304] 2: /usr/bin/Xorg (xf86PostMotionEventP+0xd2) [0x80be302]
[ 10162.304] 3: /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so (0x1e7000+0x30a2) [0x1ea0a2]
[ 10162.304] 4: /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so (0x1e7000+0x3349) [0x1ea349]
[ 10162.305] 5: /usr/bin/Xorg (0x8047000+0x69aa0) [0x80b0aa0]
[ 10162.305] 6: /usr/bin/Xorg (0x8047000+0x11f8f4) [0x81668f4]
[ 10162.305] 7: (vdso) (__kernel_sigreturn+0x0) [0xd50400]
[ 10162.305] 8: /usr/lib/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so (0xd51000+0x382e5c) [0x10d3e5c]


I threw in a second harddrive and instaled Windows on it. It works like a charm, as did Fedora 11 so I'm guessing the hardware itself is OK.
What can I do in this situation? I really dont want to go back to Fedora 11 in order to be able to work on the machine and Windows is completely out of the question.
I've already gone thru all the steps in the stability issues thread with no luck.

nvidia-bugreport is attached:
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (57.8 KB, 56 views)
JBravo is offline   Reply With Quote