View Single Post
Old 06-15-10, 05:54 PM   #60
Bah!
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 868
Default Re: Replaced my 5870 with a 480. WTF LOAD TIMES?

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
You're right vsync doesn't cause any input lag...

http://www.google.com/search?hl=en&s...=&oq=&gs_rfai=

Even well documented issues are somehow non-existent only here on nvnews...
I was talking about debating anything with you in general. For two weeks you've been bitching about how horrible your 480 is and how fed up with it you are, etc, etc. And even now, when you know for a fact that it wasn't the card you keep clinging to the idea that it was.

You completely ignored the input from multiple people, both here and HardOCP, that told you it wasn't the card, including others who owned both the 480 and 5870. Yet one person agreed with you and it became law...the 5870 was smoother!

You lied about not having an issue in MW2 with your 5870 while claiming it only happened on the 480. Later you found out it's a universal problem and even admitted it.

You call people idiotic for using Vsync, and yet have no problem trying to run the fastest (single gpu) video card on the planet at 1680x1050 on a crappy monitor with Vsync off!

You completely ignore the fact that in 99% of games the render ahead setting will eliminate input lag with Vsync enabled, and keep using it as a crutch defense.

Basically you're just a big pain in the ass. Your problem was one of your own making that had nothing to do with your video card.

Anyway, that's what I meant when I said forget it. And with that, I'm done as well.
Bah! is offline   Reply With Quote