View Single Post
Old 07-30-10, 06:23 PM   #1
wheeljack12
Registered User
 
wheeljack12's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Hamilton,Ontario,Canada
Posts: 1,204
Send a message via Skype™ to wheeljack12
Default problems with tri sli gtx 480- a little problem

What is happening is that ever since I went to tri sli gtx 480, i get a little problem. I have traced it down to two things, either firefox 4.0 beta 2 or the video cards in sli. what is happening is that randomly while browsing I will click on a link or tab and the pc suddenly restarts. And windows doesn't ask to find a solution to the problem (the error window i mean) so i am little stuck since I can't see what's causing it. I am doubting it's the video cards in tri sli since they play games fine. I am thinking it's the beta browser but would like any input you guys could provide. See my sig below for hardware inside for any questions regarding hardware.
__________________
gigabyte f2a78m-d3h mb, 32gb ddr3-2400 mhz ram in dual channel,amd a10-7850k 3.7 ghz quad core cpu, zotac amp extreme gtx 970 4gb vc,OCZ vector 150 240 gb ssd,antec 650 watt 80 plus platinum psu,corsair carbide 500r white case,lg 16x bluray writer, steelseries 6gv2 keyboard ,insignia 24' 1080p tv, logitech g502s 12000 dpi mouse ,xbox 360 wired controller for windows,visiontek usb 3.0 120gb ssd flash drive,windows 8.1 64 bit,creative labs sound blaster z pci-e sc,logitech z506 5.1 speakers

I'd rather walk with God in the Dark than shine in the light alone.
wheeljack12 is offline   Reply With Quote