Thread: UT2003 Error
View Single Post
Old 10-01-02, 04:05 AM   #1
BlackEagle
Registered User
 
BlackEagle's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Somewhere between Spain and Russia ;-)
Posts: 20
Unhappy UT2003 Error

Hi, i installed the new NVIDIA Linux Drivers, but when i start the UT2003 Demo i get the following error message:
~:/usr/local/games/ut2003_demo> ut2003_demo
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Couldn't set video mode: Couldn't find matching GLX visual


History:

Exiting due to error

~:>glxgears gives this info:

name of display: :0.0
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Error: couldn't find RGB GLX visual

visual x bf lv rg d st colorbuffer ax dp st accumbuffer ms cav
id dep cl sp sz l ci b ro r g b a bf th cl r g b a ns b eat
----------------------------------------------------------------------
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x21 16 tc 0 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x22 16 dc 0 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None

I think, there has to be a mistake in the config, because the Drivers are installed...
~:> rpm -qa | grep NV
NVIDIA_GLX-1.0-3123
NVIDIA_kernel-1.0-3123
NVIDIA_kernel-1.0-3123

I hope anyone knows what all this stuff means, BlackEagle.

I also attached my XF86Config if it helps...
BlackEagle is offline   Reply With Quote