View Single Post
Old 09-02-10, 08:18 PM   #12
seaweed
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 57
Default Re: System memory/resource leak with repeated vdpau based h264 decode

Quote:
Originally Posted by Stephen Warren View Post
seaweed,

What desktop environment are you using (and please can you supply a bug report which will include e.g. OS details etc.)? I believe I repro'd your problem under Gnome. However, the problem also repros simply running xclock or glxgears for 1s at a time many times.

Thanks.
Ubuntu 9.10 with gnome, linux kernel 64 bit, version: 2.6.31-20,
xorg version : xorg-server 2:1.6.5+git20091107+server-1.6-branch.2dbcb06a-0ubuntu0sarvatt~karmic
NVIDIA Driver version: 256.44

I ran the following script for about an hour

#!/bin/bash

while true; do
glxgears -fullscreen &
sleep 2
xkill -id $(xwininfo -name glxgears | grep "Window id" | cut -d' ' -f4)
done

Here is the results:

before running script, with x running (all in MB):

used : free: total:
44480 1494828 1539308


After running script, with x running :

used : free: total:
544201 995107 1539308


After exiting to console:

used : free: total:
544201 995107 1539308


After killing X:

used : free: total:
454201 1085107 1539308


After restarting X:

used : free: total:
507776 1031532 1539308

Quote:
Finally, it didn't repro on a bare X server. Can you try you application running just plain X and maybe a simple window manager and see if your problem goes away?
I will do it but I don't think this is an issue, I will confirm
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (41.6 KB, 68 views)
seaweed is offline   Reply With Quote