View Single Post
Old 09-04-10, 01:02 PM   #1
darkman1983
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 15
Default xOrg Freeze on Kubuntu/Ubuntu 10.04/10.10 + Firefox + 2 x GTX 460 SLI

Hi guys, i have a Problem with xOrg Freezes with my Kubuntu System.
I just bought 2 GTX 460 and set them to SLI mode.
If i use firefox extensively my xOrg Freezes completly (One time also with Dolphin).
Sometimes after ~ 1 min the Cursor comes respnsive again, but the system is still Freezed.
Another time my Monitor got black, than after some time a multiple color mosaic showed up and than the monitor gets no more signal.

If i use only one of the GTX 460 all is fine, no freezes so far.
I also tested my Power Consumption with an Brennstuhl module, seems all to be fine.

Before i upgraded my Graphicscard i had an GTX 295 in Multigpu mode, got also some Freezes.

System Info:
Code:
System: Kubuntu 10.04 x86_64
Prozessor:	Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
Grafik-Prozessor:	nVidia Corporation Device 0e22 (rev a1) nVidia Corporation Device 0e22 (rev a1)
Audio:	Asus Virtuoso 200 (rev 2) (Multichannel)
Audio:	Asus Virtuoso 200 (rev 2) (Digital)
8 GB RAM
I've also installed an Openssh client on my smartphone.
But i'm not able to get any usefull output with the "nvidia-bug-report.sh"
Only lines i get:
Code:
nvidia-bug-report.sh Version: 6194179

Date: Sat Sep  4 10:18:03 CEST 2010
uname: Linux DarkWorld 2.6.32-25-generic #43-Ubuntu SMP Wed Sep 1 09:46:13 UTC 2010 x86_64 GNU/Linux
Maybe some idea on this one?

Greetings

Dark

Last edited by darkman1983; 12-31-10 at 03:02 AM.
darkman1983 is offline   Reply With Quote