View Single Post
Old 10-01-10, 01:20 AM   #1
boing
Guest
 
Posts: n/a
Default Yellow Blocks on screen

Hi i see a lot of yellow blurry blocks on the screen:



the blocks are not fixed on the screen they change their position as soon as the screen content changes. Sometimes the even vanish, but sadly they also always come back sooner or later...

this happens with differnt versions of the nvidia driver, tested it with gentoo and ubuntu.
Code:
lspci -v

04:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation G98 [GeForce 8400 GS] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
	Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 16
	Memory at fd000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
	Memory at d0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
	Memory at fa000000 (64-bit, non-prefetchable) [size=32M]
	I/O ports at ec00 [size=128]
	[virtual] Expansion ROM at febe0000 [disabled] [size=128K]
	Capabilities: [60] Power Management version 3
	Capabilities: [68] MSI: Enable- Count=1/1 Maskable- 64bit+
	Capabilities: [78] Express Endpoint, MSI 00
	Capabilities: [100] Virtual Channel <?>
	Capabilities: [128] Power Budgeting <?>
	Capabilities: [600] Vendor Specific Information <?>
	Kernel driver in use: nvidia
	Kernel modules: nvidia
is my video card simply broken or can i do anything about this?

greetings
boing

PS: the process to register to this forum is a major PITA. Especially if you have those blocks on screen and have to decipher those crappy captchas :-(
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (42.4 KB, 68 views)

Last edited by boing; 10-01-10 at 01:51 AM. Reason: bug report attached...
  Reply With Quote