View Single Post
Old 10-29-10, 10:00 AM   #4
Partha
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Default Re: Black screen after installing 260.19.12 driver on 8400GS in kernel 2.6.35

Sorry for the delay in response.

My xorg.conf after running nvidia-xconfig:
Quote:
cat /etc/X11/xorg.conf
# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig: version 260.19.12 (buildmeister@builder101) Fri Oct 8 13:54:10 PDT 2010

#Section "Extensions"
# Option "Composite" "Disabled"
#EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "X.org Configured"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
ModulePath "/usr/lib/X11/modules"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/misc"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/TTF"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/OTF"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/Type1"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/100dpi"
FontPath "/use/lib/X11/fonts/75dpi"
EndSection

Section "Module"
Load "dri2"
Load "extmod"
Load "glx"
Load "dbe"
EndSection

Section "ServerFlags"
Option "BlankTime" "0"
Option "StandbyTime" "0"
Option "SuspendTime" "0"
Option "OffTime" "0"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbOptions" "terminate:ctrl_alt_bksp"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Monitor Model"
EndSection

Section "Device"

### Available Driver options are:-
### Values: <i>: integer, <f>: float, <bool>: "True"/"False",
### <string>: "String", <freq>: "<f> Hz/kHz/MHz"
### [arg]: arg optional
#Option "ShadowFB" # [<bool>]
#Option "DefaultRefresh" # [<bool>]
#Option "ModeSetClearScreen" # [<bool>]
Identifier "Card0"
Driver "nvidia"
VendorName "Unknown Vendor"
BoardName "Unknown Board"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Card0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 1
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 4
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 8
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 15
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 16
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection
After this, i rebooted the system but still black screen

Also every linux kernel 2.6.30 to 2.6.36 has the same problem.
Partha is offline   Reply With Quote