View Single Post
Old 12-14-10, 07:39 AM   #12
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: Custom config + 1900X1200 + 8xQ AA + 16 AF = 60FPS 4 me

well regarding HL2 vs Warhead, if I turn Vsync off on both games, HL2's framerate shoots through the roof but warhead only peaks arond 70 or 80 in low detail areas and stick to around 50~60 fps average.

Cinematic mod will average well over 100 fps.

I had warhead set to 8x SSAA same as HL2. That's what is weird. What's also strange is that warhead was pounding both GPU's the entire time but HL2 really only used 1. It's like one card really isn't even being used and makes me wonder if it's a "flaw" with the game engine not using SLI correctly or something??

I'll bump it down to 4x and see if it improves. It's mainly only when I'm turning around. If I'm walking straight line, it doesn't stutter at all.
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote