View Single Post
Old 01-12-11, 03:37 AM   #4
batterbrain101
"TAZ LIKE!"
 
batterbrain101's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Spokane, Washington, USA
Posts: 191
Default Re: AMD X6 OC - Please post your results

Asus M4N98TD EVO
Phenom II X6 1090T BE@ 3.9 GHz
8 GB G-Skill RipJaw DDR3 1600 CL7 Ram
Corsair 750HX "Silver Certified" PSU
Corsair H70 Hydro CPU Cooler
2x EVGA GTX 260 SC Core 216 896 MB in SLI
Antec Performance 1 P-160 Case
Mods: Ximatek 170mm, 140mm fans. Rosewill 120mm fan / controller
1 TB Barracuda SATA HD, 320 GB Maxtor SATA HD
Windows 7 Professional 64 bit
Samsung SyncMaster 226bw 22" Monitor

CPU is running at 3.9 Ghz for months now, zero issues.

Ai Overclock is set to Manual
CPU multiplier is 19
My CPU voltage is set at 1.400 in the bios.
DRAM manually set to 1600mhz 7-8-7-24 (SPD for mem) 1T
All other Frequencies/voltages are set to Auto
CE1 is enabled and Turbo mode is On.
Secure Virtual Machine Mode is set to Auto
Cool and Quite is On
Nvidia Core Calibration is Off
All Spread Spectrums are Off

CPU-Z Validation Page

3dMark Advantage @ 21302 points
P21302 3DMarks

3.8 Ghz Older Screenshot:


CPU-Z Screen:


My Computer:


Ran prime95 x64 for 15 hrs by mistake, forgot I had started it and came home later to find it still running. Boinc had also started (my screen saver) running doing SETI and Rosetta on a 1 hr switch. My temps were 49 C (120.2 F) on the MB sensor, 38 C (100.4 F) on the core 0 sensor. GPU's were at 60 C ( 140 F) and 63 C ( 145.4 F). I did have Folding@home paused.
__________________
] My village called, their Idiot is missing!

My rig:
Asus Maximus VI Hero
Intel i7 4770K@ 4.2 GHz
16GB G-Skill Trident X DDR3 2400 Ram
Corsair 750HX "Silver Certified" PSU
Corsair H70 Hydro CPU Cooler
2x PNY GTX 770 OC2 4GB in SLI
180 GB Intel 520 SSD
2 TB Barracuda HD, 2 TB WD Caviar Green
Logitech G-510 Keyboard
Windows 7 Professional 64 bit
3 Samsung 24" LED SyncMaster Monitors

batterbrain101 is offline   Reply With Quote