View Single Post
Old 02-02-11, 12:45 PM   #1
tekg00m
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default X won't start without monitor RHEL5u3 Quadro 4000

Having a problem with X not starting when no monitor is attached, using the quadro 4000 on RedHat 5u3 64bit. Used to work fine with the 3800 and 4800. Any Ideas?
Driver 260.19.36

Xorg:

# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig: version 256.44 (buildmeister@builder103.nvidia.com) Thu Jul 29 01:52:55 PDT 2010

Section "ServerLayout"
Identifier "Layout0"
Screen 0 "Screen0"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
FontPath "unix/:7100"
EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx"
EndSection

Section "InputDevice"
# generated from default
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "auto"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "Emulate3Buttons" "no"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
# generated from data in "/etc/sysconfig/keyboard"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbLayout" "us"
Option "XkbModel" "pc105"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Unknown"
ModelName "Unknown"
HorizSync 28.0 - 33.0
VertRefresh 43.0 - 72.0
Option "DPMS"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Device0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
EndSubSection
EndSection
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (36.0 KB, 74 views)
tekg00m is offline   Reply With Quote