View Single Post
Old 06-06-11, 05:00 PM   #296
ATOJAR
Bish Bash Bosh
 
ATOJAR's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Middlesbrough, England.
Posts: 2,756
Send a message via MSN to ATOJAR
Default Re: Official BRINK Feedback Thread

I just got this update ...

Quote:
General:
Fixed issues with custom ui_fov settings when playing as a client
Added support for 2560x1440
Slightly improved start up times
Fixed crash when clicking in blank area on Training Videos menu
Fixed memory leaks on shutdown
Fixed Be More Objective leaderboards being incorrectly named

Graphics:
Fixed “texture gridding” issues on certain graphics cards
Fixed settings being incorrectly applied on the advanced video options screen
Improved performance when using Ambient Occlusion
Fixed halos not rendering correctly

AI Bots:
Removed bot intelligence inhibitors for Freeplay games
Adjusted bot behaviour in Campaign games to make teams more evenly matched
Changed bots’ objective priorities across all game modes
Fixed issue with bot difficulty continually dropping

User Interface:
Fixed poor server browser performance for users with a large number of items in their history
Made server browser refreshes much more responsive
Changed server browser to no longer group player counts by max players
Added new pop-up text for server browser filters
Fixed not being able to sort by favourites column
Server browser now retrieves favourites correctly from Steam
Fixed arrow keys not working when exiting out of a chat submenu
Made it easier to select a default secondary weapon
Disabled chat options in solo mode

Dedicated Servers:
Can now use net_ip command to assign IPs to server instances
Dedicated server binary can now be run as a service, which won't have a CSIDL_PERSONAL virtual folder
The weird this is my FPS had gone down from a solid 60 with v-sync enabled ... I'm now getting between 30 - 40 FPS!

The funny thing is i swear the game looks slightly better!

Here's my custom config file.

Quote:
//BRINK autoexec created by BRINKKIT (http://brink.reddit.com)
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta r_displayRefresh "60"
seta ui_fov "75"
seta r_useMotionBlur "1"
seta r_useAntiAliasing "1"
seta r_multiSamples "32"
seta image_anisotropy "16"
seta r_useHBAO "1"
seta r_shadows "1"
seta r_useOptimizedShadows "1"
seta r_softParticles "1"
seta r_useHighQualityPostProcess "1"
seta r_fullscreen "1"
r_gamma "1"
r_brightness "1"
r_swapInterval "1"
r_visDistMult "1.2"
vt_lodBias "-2"
seta r_mode "-1"
seta r_customWidth "1920"
seta r_customHeight "1200"
seta r_customAspectRatioV "10"
seta r_customAspectRatioH "16"
seta s_useOcclusion "1"
seta s_numberOfSpeakers "2"
seta s_enable_voice "1"
seta s_enable_mic "1"
seta s_volume_dB "0"
seta s_volumeMusic_dB "0"
seta s_volumeVoIPIn_dB "0"
seta s_volumeVoIPOut_dB "0"
seta ui_crouchToggle "1"
seta ui_ironSightToggle "1"
seta in_toggleSprint "0"
seta m_rawInput "1"
seta in_player_pitch_invert "0"
seta m_smooth "1"
seta sensitivity "5"
seta com_allowConsole "1"
seta com_bootLogo "0"
seta com_showFPS "0"
seta com_useFastVidRestart "0"
seta ui_showGun "1"
seta net_clientLagOMeter "0"
seta win_muteOnLoseFocus "1"
seta win_muteVOIPOnLoseFocus "1"
Anybody else getting lower FPS after this update?

EDIT: Never mind, Turning off AO put my FPS back up to 60.
__________________
Intel i7 920 D0(Ultra-120 eXtreme) - ASUS P6T iX58 - 6GB Corsair DDR3 XMS3 1600MHz - Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - Corsair 120GB Force 3 SSD(Win7/apps) - Seagate Barracuda SATA II 500GB(storage/games) - LG W2452T 24" LCD 1920x1200 Monitor - MSI GTX 760 2GB - Windows 7 Ultimate X64 - Corsair 750W TX PSU - Antec 900 Case - Logitech G500 Mouse - Logitech G15 v2 Keyboard.
ATOJAR is offline   Reply With Quote