View Single Post
Old 07-16-11, 10:24 PM   #30
DarkOneX
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Kansas
Posts: 327
Default Re: EVGA 570 WORST CARD EVER

Well haven't had this new card a couple months yet and it's doing the same "display driver stopped responding and recovered" crap, it's a Gigabyte gv-n570oc-13i. I found if I downclock it from default overclock 775 core to 750 it runs a bit longer before doing it, so now I'm trying the default 732 core. I swear these damn things are junk, makes me want to just call it quits on PC gaming. Do ATI cards do this crap too? The last like 6 or more GeForce cards I've owned starting with like the GTX 8800 I believe have all had this same issue. Back in the WinXP days this never happened with any video card ever, never had trouble liket his.
__________________

Desktop - {i7-960 3.2Ghz} {Asus P6X58D-E} {24GB Corsair DDR3} {EVGA GTX670 FTW 2GB} {Intel 330 Series 180GB SSD} {(3X) WD Black 1TB HDDs} {Seagate 750GB HDD} {WD 4TB external} {WD 2TB external} {20X DVD-RW} {X-Fi} {Corsair HX850 PSU} {CM690 II case} {24" Dell U2410 LCD} {20" Dell 2007FP LCD} {Logitech G500} {Logitech G710+} {Windows 7 64bit} {CP1500PFCLCD UPS

Laptop 1 - {Lenovo Ideapad Y400} {i7-3630QM 2.4Ghz} {8GB DDR3} {GeForce GT750M 2GB} {1TB HDD + 16GB SSD} {14" Anti-Glare (1366x768)} {Windows 8 64bit

Laptop 2 - {HP DM4-3090se Beats Edition} {i5-2430M 2.4Ghz} {8GB DDR3} {Intel 3000 HD graphics} {500GB HDD} {14" LED Display (1366 x 768)} {Windows 8 64bit
DarkOneX is offline   Reply With Quote