View Single Post
Old 08-09-11, 01:35 PM   #76
cycler
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Default Re: Nvidia + Matrox TripleHead2Go with resolution 5040x1050!

This thread seems like the best place to post this scenario.

Up until recently, I have been happily running a 6 LCD setup on a single GTX 260 with two TH2G.

Click image for larger version

Name:	IMG00284-20110502-1712-2.jpg
Views:	111
Size:	79.9 KB
ID:	43130

However, just recently I acquired a new Dell U3011 LCD that does 2560x1600.

I'm wanting to stop using one of the TH2G, and run with three LCD's above the new LCD. So essentially four LCD's total on a single card.

Code:
Videocard                         Displays
  ________
          |
    DVI-D +-----------------------> LCD #1 @ 2560x1600
          |            ____
    Out   |           |    |
    put   |           |    +------> LCD #2 @ 1280x1024
          |           |    |
    DVI-D +---------->|    +------> LCD #3 @ 1280x1024
  ________|           |    |
                      |    +------> LCD #4 @ 1280x1024
                      |____|
                       TH2G

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=133740&page=2
Even the NVidia control app shows me a plausible scenario.

Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	104
Size:	56.7 KB
ID:	43131

I'm feeling that I can accomplish this, but the xorg settings for it have me a bit at a loss. So far, I am able to get X to display something on all four LCD's but the three connected to the TH2G don't seem to be receiving the right signals and I get a series of blurred and stretched images instead. My guess is I am missing something fundamental here.

The following was my latest attempt, but the U3011 just goes out of range and the TH2G LCD's are unreadable. I think perhaps the ranges for the U3011 are something like HorizSync 29.0 - 113.0 and VertRefresh 49.0 - 86.0 but I don't know for sure. That's just what the NVidia control panel guessed.

Code:
Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Matrox"
    ModeLine	   "3840x1024" 254.31 3840 3856 3872 3976 1024 1025 1032 1066 +HSync +VSync
    HorizSync      31-80
    VertRefresh    56-76
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Videocard0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "UseEDID" "False"
    Option         "ExactModeTimingsDVI"      "True"
    Option         "PixmapCacheSize"          "5760000"
    Option         "Coolbits"                 "1"
    Option         "NoLogo"                   "True"
    Option         "CursorShadow"             "True"
    Option         "RenderAccel"              "True"
    Option         "AddARGBGLXVisuals"        "True"
    Option         "ConnectToAcpid"           "False"
    Option         "TwinView"                 "True"
    Option         "TwinViewOrientation"      "Above"
    Option         "TwinviewXineramaInfo"     "True"
    Option         "TwinViewXineramaInfoOverride" "1280x1024+0+0, 1280x1024+1280+0, 1280x1024+2560+0, 2560x1600+640+1024"
    Option         "DynamicTwinView"          "False"
    Option         "MetaModes"                "3840x1024,2560x1600"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection
Where am I going wrong here guys?
cycler is offline   Reply With Quote