View Single Post
Old 08-11-11, 12:41 PM   #14
RAMChYLD
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Malaysia
Posts: 95
Default Re: WHQL 280.26 Released

Quote:
Originally Posted by Elvin Presler View Post
You made me curious, so re-rated mine and it went up from 7.5 to 7.6. I don't trust Windows rating anyway because my two 320 gig hard drives show a score of 5.9 in normal "SATA IDE" mode or in RAID 0.
Well, that's not too big of a deal to me. At least it fixed the shadow issues in TF2 and GMod and had no performance impact on said games on my setup - when I upgraded from 276.10 to 275.33 just a few days before the 280.26 drivers were released, I had issues where an object's shadow would render strangely or flicker, the problem seems to be gone with 280.26.

My bigger concern now is with my MCPC box tho. Apparently the latest driver has ACPI issues with the setup and couldn't perform a full shutdown.
__________________
Rigs:
  • "Edison" - Phenom II X4 925 AM3 (Deneb), M4N98TD-EVO (nForce980a SLI), ENGTS450 DirectCU 1GB (GeForce GTS450) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 8GB DDR3-1600
  • "Sally" - Athlon64 x2 5000+ AM2 (Brisbane), M4N72-E (nForce750a SLI), ENGTS250 Dark Knight 1GB (GeForce GTS250) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 4GB DDR2-1066
  • "Dongwa" - Phenom II X4 945 AM3 (Deneb), M4N75TD (nForce750a SLI), ENGTX260-216SP 896MB (GeForce GTX260 216SP) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Fatal1ty Champion, 8GB DDR3-1600
  • "Helen" - Athlon64 x2 6400+ AM2 (Windsor), M4N78 Pro (GeForce8300), ENGT520 1GB (GeForce GT520), integrated GeForce8300, AuzenTech Prelude X-Fi, 4GB DDR2-1066.
  • "Clementine" - Athlon64 x2 3800+ AM2 (Windsor), TF560A2+ (nForce560), V8402GL26 (GeForce 8400GS), SoundBlaster Live! 5.1, Sonnet Allegro FW400 PCIe, 2GB DDR2-800
RAMChYLD is offline   Reply With Quote