View Single Post
Old 03-01-12, 03:47 AM   #8
mrh1100
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default Re: VDPAU troubles on a GT 430

I have the same problem with an integrated GT218 adapter. My environment is a custom embedded distribution but the software setup works fine with other nvidia boards and with a different Atom D525 + GT218 board. The problem is only with this specific mini-itx D525-GT218 mainboard. And I did initially test with an ubuntu installation which did not work with VDPAU either.

Paste of error given by vdpauinfo with traces on, mplayer and qvdpautest produce the same error traces.
Code:
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0x804e008, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Version: NVIDIA VDPAU Driver Shared Library  295.20  Mon Feb  6 20:52:06 PST 2012
VDPAU nvidia: Error detected 10 296  5
VDPAU nvidia: Backtrace:
--: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb71db000] DSO load base
00: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb7223edd] 
01: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb7212e33] 
02: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb71efa3a] vdp_imp_device_create_x11
    -> 1
Error creating VDPAU device: 1
And I tried also an older driver with the same results
Code:
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0x804e008, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Version: NVIDIA VDPAU Driver Shared Library  285.05.09  Fri Sep 23 19:17:37 PDT 2011
VDPAU nvidia: Error detected 10 296  5
VDPAU nvidia: Backtrace:
--: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb71ea000] DSO load base
00: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb7230381] 
01: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb7220513] 
02: /usr/lib/vdpau/libvdpau_nvidia.so.1 [0xb71fe65f] vdp_imp_device_create_x11
    -> 1
Error creating VDPAU device: 1
Attached is nvidia-bug-report with 295.20 drivers
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (48.4 KB, 24 views)
mrh1100 is offline   Reply With Quote