View Single Post
Old 04-19-12, 01:07 AM   #11
PhoenixUT
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Default Re: Random video hangs after upgrading from 290.10 to 295.9 and 295.17

Same problem still occurring with 295.40.

Code:
NVRM: loading NVIDIA UNIX x86 Kernel Module  295.40  Thu Apr  5 21:28:09 PDT 2012
nvidia 0000:07:00.0: irq 50 for MSI/MSI-X
nvidia 0000:07:00.0: irq 50 for MSI/MSI-X
irq 50: nobody cared (try booting with the "irqpoll" option)
Pid: 1894, comm: lircd Tainted: P            3.1.1 #8
Call Trace:
 [<c1065fe1>] ? __report_bad_irq+0x21/0xc0
 [<c106619e>] ? note_interrupt+0x11e/0x1d0
 [<fac73e9f>] ? nv_kern_isr+0x2f/0x70 [nvidia]
 [<c1064626>] ? handle_irq_event_percpu+0x66/0x140
 [<c1066840>] ? irq_check_poll+0x20/0x20
 [<c106472c>] ? handle_irq_event+0x2c/0x50
 [<c1066840>] ? irq_check_poll+0x20/0x20
 [<c1066894>] ? handle_edge_irq+0x54/0xd0
 <IRQ>  [<c1003ead>] ? do_IRQ+0x3d/0xc0
 [<c1037091>] ? irq_exit+0x31/0xa0
 [<c1019e11>] ? smp_apic_timer_interrupt+0x51/0x90
 [<c1037270>] ? irq_enter+0x60/0x60
 [<c12841e9>] ? common_interrupt+0x29/0x30
 [<c1037270>] ? irq_enter+0x60/0x60
 [<c10372ae>] ? __do_softirq+0x3e/0xf0
 [<c1037270>] ? irq_enter+0x60/0x60
 <IRQ>  [<c10370ce>] ? irq_exit+0x6e/0xa0
 [<c1003eb6>] ? do_IRQ+0x46/0xc0
 [<c1036990>] ? sys_gettimeofday+0x30/0x80
 [<c12841e9>] ? common_interrupt+0x29/0x30
handlers:
[<fac73e70>] nv_kern_isr
Disabling IRQ #50
nvidia 0000:07:00.0: PCI INT A disabled
nvidia 0000:07:00.0: enabling device (0002 -> 0003)
nvidia 0000:07:00.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16
nvidia 0000:07:00.0: setting latency timer to 64
vgaarb: device changed decodes: PCI:0000:07:00.0,olddecodes=none,decodes=none:owns=io+mem
NVRM: loading NVIDIA UNIX x86 Kernel Module  295.40  Thu Apr  5 21:28:09 PDT 2012
nvidia 0000:07:00.0: irq 50 for MSI/MSI-X
nvidia 0000:07:00.0: irq 50 for MSI/MSI-X
PhoenixUT is offline   Reply With Quote