View Single Post
Old 04-20-12, 03:25 PM   #5
zbiggy
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 623
Default Re: Poll: does PCI-E ASPM work for you?

1. Linux desktop 3.3.2 #1 SMP Fri Apr 20 00:08:11 CEST 2012 i686 athlon-4 i386 GNU/Linux
2. ASRock K10N78FullHD-hSLI R3.0 BIOS Version: P2.30
3.
Code:
02:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation C77 [GeForce 8200] (rev a2) (prog-if 00 [VGA controller])
        Subsystem: ASRock Incorporation K10N78FullHD-hSLI R3.0 GeForce 8200
        Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B- DisINTx-
        Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B- ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort- >SERR- <PERR- INTx-
        Latency: 0
        Interrupt: pin A routed to IRQ 23
        Region 0: Memory at fd000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
        Region 1: Memory at f0000000 (64-bit, prefetchable) [size=128M]
        Region 3: Memory at f8000000 (64-bit, prefetchable) [size=32M]
        Region 5: I/O ports at ec00 [size=128]
        [virtual] Expansion ROM at febe0000 [disabled] [size=128K]
        Capabilities: [60] Power Management version 2
                Flags: PMEClk- DSI- D1- D2- AuxCurrent=0mA PME(D0-,D1-,D2-,D3hot-,D3cold-)
                Status: D0 NoSoftRst- PME-Enable- DSel=0 DScale=0 PME-
        Capabilities: [68] MSI: Enable- Count=1/1 Maskable- 64bit+
                Address: 0000000000000000  Data: 0000
        Kernel driver in use: nvidia
Geforce 8200 hangs in MSI mode so it is disabled.
zbiggy is offline   Reply With Quote